Historia e Kosovës
  Temat >> Shkollimi >> Temë tjetër >> Ramadan Shala

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Arsimi shkenca / Ramadan Shala

Niveli Shkollor

 

Shkollën fillore e kreu në Therandë. Pesë vjet ka qenë në shkollën normale të Prizrenit (shkolla për mësues). Pas asaj, për dy vjet e ka kryer shkollën e lartë në Prizren, degë e gjuhë dhe letërsisë shqipe, dhe dy vjet fakultetin filologjik, dega gjuhë dhe letërsi shqipë, të cilin e ka kryer në maj të vitit 1969.