Historia e Kosovës
  Temat >> Shkollimi >> Mësimi në gjuhë >> Ramadan Maliqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Arsimi shkenca / Ramadan Maliqi

Gjuha shqipe dhe serbe

 

Mësimi i gjuhës serbe ishte i detyrueshëm, p.sh: një vjershë njëzetekatër strofëshe është dashur të mësohej për të nesërmen që t'i recitohej profesorit serb. Profesorët e gjuhës shqipe ishin të paktë.