Historia e Kosovës
  Temat >> Shkollimi >> Hapja e UP-së >> Esad Shala

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Arsimi shkenca / Esad Shala

Universiteti

 

Gëzimi dhe hareja e shqiptarëve me rastin e hapjes së Universitetit të Prishtinës; kundërshtimi i hapjes së saj nga ana e komunitetit serb.