Historia e Kosovës
  Temat >> Shkollimi >> Kushtet e edukimit >> Edi Shukriu

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Kushtet e edukimit / Edi Shukriu

Kushtet e edukimit

 

Shkollën fillore dhe të mesme e kreu në Prizren. Prindërit, e edhe ata vetë, kanë qenë të vendosur që edhe ajo edhe vëllau i saj t’i vazhdojnë studimet.Nuk ka pasë fare bursë gjatë studimeve.Nepotizmi dhe korrupsioni kanë ekzistuar edhe atëherë.