Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Sheribane Shejlani >> Shëtitjet filmat, dramat teatrale

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta Kulturore / Sheribane Shejlani

Shëtitjet filmat, dramat teatrale

 

Jeta kulturore filloi me shetitjet që I organizonte shkolla. Më pas vijuan pastaj filmat dhe dramat. Parapëlqente filma dhe drama me tematikë kryesisht educative.