Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Sheribane Shejlani >> Marrdhëniet ndër-etnike

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Marrdhëniet ndër-etnike / Sheribane Shejlani

Marrdhëniet ndër-etnike

 

Ka pasë raporte të mira mes romëve dhe shqiptarëve. Të gjitha shoqet i ka pasë shqiptare.