Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Sheribane Shejlani >> Kushtet dhe dëshira për shkollim

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Kushtet e edukimit / Sheribane Shejlani

Kushtet dhe dëshira për shkollim

 

Dëshira për shkollim ishte e dyanshme. Krahas kushteve jo të mira, ia doli të bëhej nxënëse e dalluar.