Historia e Kosovës
  Temat >> Shkollimi >> Temë tjetër

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Temë tjetër

Mendimii shoqërisë për arsimin ishte negativ sepse njerëzit konsideronin që braktisja e fshatit për të shkuar në qytet për t’u shkolluar,do të thoshte se bëheshe ‘shka.’ Ky ...video

Më lehtë ishte të sigurohej ushqimi në fshat. Dallimi mes studentëve nga fshati dhe atyre nga qyteti ishte i madh. Studentët nga fshati nuk kishin kushte të mira...video

Shkollën fillore e kreu në Therandë. Pesë vjet ka qenë në shkollën normale të Prizrenit (shkolla për mësues). Pas asaj, për dy vjet e ka kryer shkollën e lartë në Prizren, degë e gjuhë dhe letërsisë...video

Secili studentë ka mundur të ketë bursë, vetëm a ka pasë dëshirë për të studiuar. Edhe nëse ka dashur të studiojë regji në Poloni Në Kompaninë “Ballkan” jepeshin...video

Ligjerimi i historisë shqiptare në mesin e nxënësve serbë në Mitrovicë...video