Historia e Kosovës
  Temat >> Shkollimi >> Raportet nxënës-mësimdhënës

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Raportet nxënës-mësimdhënës

Raporte të mira me mësimdhënës, poashtu me nxënës. Njëherë, revista "Pioneri" ishte shkas që disa nxënës të rrihen nga një mësues, që Ramadani i shpëton...video

Tradia e mirësjelljes dhe respektimi i më të moshuarit në shtëpi i përcjellë edhe nxënësit në shkollë. Në qoftë se profesorin e takoje në rrugë, duhej të ikje sepse ai mund të ...video

Relativisht të mira, por me përmirësime në shkollën e mesme. Gjatë studimeve, kur profesorët kuptonin se është nga Prizreni, thonin: “në qoftë se je nga Prizreni...video