Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Sejdi Sylejmani >> Kuadri arsimor

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Arsimi Shkenca / Sejdi Sylejmani

Kuadri Arsimor

 

Gjendja dhe atmosfera politike në mesin e nxënësve të Normales në Mitrovicë me rastin e demonstratave të vitit 1968; mungesa e informimit në lidhje me organizatorët e demonstratave.