Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Sadedin Tyrbedari >> Puna dhe parat e para të fituara

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Kushtet e punësimit / Sadedin Tyrbedari

Puna dhe parat e para të fituara

 

Njëkohësisht ka kryer disa punë. Një pjesë të kohës si operator kinemaje, kurse pjesën tjetër, në dyqan dhe nëpër shtëpi private duke rregulluar radio dhe TV. Paratë e para ia ka dërguar babait.