Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Sadedin Tyrbedari >> Demostratat e 1968-së

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Rrethanat politike / Sadedin Tyrbedari

Demostratat e 1968-së

 

Rinia ka qenë përparimtare dhe me këtë ia arriti qëllimeve të saja. Ai vetë nuk mori pjesë në demonstrata por i ka përkrahur moralisht. Në këto demonstrata e humbi një të afërm të tij, Murat Mehmetin.