Historia e Kosovës
 

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Rreth nesh

Projekti

 

Projekti  është dizajnuar dhe drejtohet nga:
Timon Perabo, timon@qendra.org

 

Realizimi i intervistave me dëshmitarët e kohës, montazhi dhe transkriptimi:

Gjon Berisha
Naim Jakaj
Lumturie Kurtishaj

 

Përkrahja gjatw xhirimit, montazhit dhe titrimit
Fatime Kosumi
Frasher Krasniqi
Gazmend Bajri

 

Trajnimet dhe përkrahja metodologjike:

Barbara Thimm (Eksperte e Historisë Gojore, Minhen)
Shemsi Krasniqi (Profesor I Sociologjisë, Univerziteti i Prishtinës)

 

Përkthimet:

Donjeta Shushka, Gazmend Berjalloli (shqip-anglisht)
Rexhep Bajrami, Shkelzen Maliqi (shqip-sërbisht)
Lumnije Kadriu (anglisht-sërbisht)

 

Dizajnimi i faqes:
project graphics

 

Programimi i faqes së internetit:
Frakton