Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Ramadan Shala >> Momenti më i vështir

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Një ditë e zakonshme / Ramadan Shala

Momenti më i vështirë

 

Momenti ma i vështirë ka qenë kur ka shkuar në ekskursion me maturantët, në vitin 1974-1975 në Ohër, ku kanë ndodhur shumë gjëra të papritura nga ana e sebëve dhe maqedonasëve