Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Ramadan Shala >> Mendimi për Titon

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Rrethanat politike / Ramadan Shala

Mendimi për Titon

 

Tito nuk ka pasë shumë punë me shqiptarë. Ai ka thirrë në vitin 1944, dhe u’a ka prerë veshët: ”rrini urtë, ju shqiptarë”, mos bëni zë se ne e dimë se çka mund të ju bëjmë dhe ju e dini