Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Ramadan Shala >> Hapja e UP-së

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Kushtet e edukimit / Ramadan Shala

Hapja e UP-së

 

Hapja e universitetit ishte një gëzim i madh. Në atë kohë serbët thonin: “Shqiptarëve u’a morëm pushkët dhe u’a dhamë topin”.