Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Ramadan Shala >> Niveli shkollor

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Kushtet e edukimit / Ramadan Shala

Niveli shkollor

 

Shkollën fillore e kreu në Therandë. Pesë vjet ka qenë në shkollën normale të Prizrenit (shkolla për mësues). Pas asaj, për dy vjet e ka kryer shkollën e lartë në Prizren, degë e gjuhë dhe letërsisë shqipe, dhe dy vjet fakultetin filologjik, dega gjuhë dhe letërsi shqipë, të cilin e ka kryer në maj të vitit 1969.