Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Ramadan Maliqi >> Raportet ndër-familjare

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Jeta familjare / Ramadan Maliqi

Raportet ndër-familjare

 

Familja Maliqi kishte harmoni gjatë vitetve '60-ta dhe '70-ta. Arsye e fortë për këtë harmoni ishte represioni i vazhdueshëm i regjimit serb.