Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Ramadan Maliqi >> Raportet me serb turq etj.

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Marrdhëniet ndër-etnike / Ramadan Maliqi

Raportet me serb turq etj.

 

Raportet me serbë e turq ishin normale gjatë viteve '60-ta dhe '70-ta, deri në vitet e '90-ta, kur ngritet Millosheviqi në pushtet.