Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Ramadan Maliqi >> Kushtet dhe mundësit për arsimim

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Kushtet e edukimit / Ramadan Maliqi

Kushtet dhe mundësit për arsimim

 

Familja Maliqi kishte krijuar një imazh të rezistencës ndaj regjimit serb, dhe, si pasojë, kishte ndikuar që Ramadani, sapo të nistë mësimin në shkollë, të përballohej sërish me sistemin jugosllav. Atë e ndëshkojnë me përsëritje të klasës së parë të shkollës së mesme ekonomike.