Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Ramadan Maliqi >> Dalja publike e flamurit

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Rrethanat politike / Ramadan Maliqi

Dalja publike e flamurit

 

Kartëmonedha e Shqipërisë, leku, ka qenë inspirim për ta bërë flamurin. Shqipnja është zmadhuar me mikroskop dhe më pas është qëndisur në pëlhurë.