Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Ramadan Maliqi >> Çasti më i vështirë

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Një ditë e zakonshme / Ramadan Maliqi

Çasti më i vështirë

 

Momenti më i vështirë ishte burgosja e shokëve pas demonstratave të '68-ës dhe vrasja e Zija Shemsiut.