Historia e Kosovës
  Deshmitaret e kohes >> Ramadan Maliqi >> Aktiviteti politik

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Rrethanat politike / Ramadan Maliqi

Aktiviteti politik

 

Veprimi politik kanalizohej në Lëvizjen Popullore të Kosovës, dhe suksesi i saj kurorëzohet me organizimin e demonstratave të vitit '68. Demonstrata ishte spontane por madhështore. Kërkesat ishin: Republikë për Kosovë, Vetëvendosje, Univerzitet.