Historia e Kosovës
  Temat >> Puna >> Punësimi >> Ramadan Maliqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Puna kushtet / Ramadan Maliqi

Kushtet dhe mundesit për punsim

 

Për disa, punësimit ishte i mundshëm me konkurs, ndërsa prej vitit 1945 deri 1989, njerëzit punësoheshin përmes komitetit.