Historia e Kosovës
  Temat >> Puna >> Hera e parë e punësimit >> Maxhide Shaqiri

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Kushtet e punës / Maxhide Shaqiri

Punësimi i parë

 

Ajo kishte kaluar në shumë vështirësi të mëdha dhe të rrezikshme për të. Ajo shpjegon se si kishte shkuar për ta vizituar Irfanin, bashkëshortin e saj, në burgun e Nishit (Serbi) dhe për vështirësitë gjatë studimeve. Por, të gjitha këto i harron me diplomimin e saj nga Fakultetin e Mjekësisë, dega e Gjinekologjisë. Më pas punësohet si gjinekologe dhe është shumë e lumtur që arrin t'u ndihmojë bashkëkombaseve të saja në gjuhën shqipe.