Historia e Kosovës
  Temat >> Puna >> Punësimi >> Mark Avdyl Ndrejaj

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Puna kushtet / Mark Avdyl Ndrejaj

Puna

 

Pengesat për tu punësuar në punët e shtetit, punët në qytetin e Rijekës, në Gjakovë dhe Zvicër.