Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Aktiviteti politik >> Sheribane Shejlani

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Sheribane Shejlani

Përfshirja në politik

 

E pranuar në partinë komuniste, por jnuk ka qenë pjesë aktive e saj.