Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Jeta politike e vështirë >> Sejdi Sylejmani

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Sejdi Sylejmani

Pengesat për emërimin e shkollës me emrin “Hasan Prishtina”

 

Ideja dhe pengesat për emërimin e shkollës "Hasan Prishtina" dhe ngritja e shtatores së tij në Mitrovicë.