Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Aksioni i mbledhjes së armëve >> Sadedin Tyrbedari

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Sadedin Tyrbedari

Aksioni i armëve

 

Nuk ka qenë fare i inkuadruar në politikë. Sa i përket aksionit të armëve, e thekson presionin ndaj popullatës me qëllim që të nxitet shpërngulja e saj në Turqi.