Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Demostratat 1968 >> Sadedin Tyrbedari

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Sadedin Tyrbedari

Demostratat e vitit 1968

 

Rinia ka qenë përparimtare dhe me këtë ia arriti qëllimeve të saja. Ai vetë nuk mori pjesë në demonstrata por i ka përkrahur moralisht. Në këto demonstrata e humbi një të afërm të tij, Murat Mehmetin.