Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Demostratat 1968 >> Ramadan Shala

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Ramadan Shala

Demonstratat e vitit 1968

 

Atë natë, kur kanë filluar demonstratat, ai nuk ka ditur asgjë edhe pse ka qenë kryetar i tubimit të punëtorëve. Për këtë ngjarje ai është informuar të nesërmën.