Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Flamuri >> Ramadan Maliqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Ramadan Maliqi

Dalja publike e flamurit

 

Kartëmonedha e Shqipërisë, leku, ka qenë inspirim për ta bërë flamurin. Shqipnja është zmadhuar me mikroskop dhe më pas është qëndisur në pëlhurë.