Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Aksioni i mbledhjes së armëve >> Ramadan Maliqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Ramadan Maliqi

Aksioni i mbledhjes së armëve

 

Kjo ishte mënyra përmes të cilës pushteti jugosllav bënte presion që popullata shqiptare të largohej. Duhej të shitej diçka nga ekonomia familjare vetëm që të blihej një armë e që të dorëzohej.