Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Jeta politike e vështirë >> Ramadan Maliqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Ramadan Maliqi

Përndjekja e familjes

 

Familja Maliqi ishte e përndjekur. Asaj madje i refuzohet edhe kërkesa për letërnjoftim.