Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Rënia e Rankoviçit >> Maxhide Shaqiri

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Maxhide Shaqiri

Përshtypjet për rënien e Rankoviçit

 

Gëzimi për rënien e Rankoviqit ishte shumë i madh, sepse diçka ndryshoi për të mirë, filloi një frymëmarrje më e lirë. S'kishte më aksione përmbledhjen e armëve.