Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Mendimi për Titon >> Maxhide Shaqiri

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Maxhide Shaqiri

Mendimi për Titon

 

Për Titon mësohej në shkollë shumë; përmes poezive e tregimeve pozitive për të. Duke u rritur, ajo nisë të kuptojë që ato gjëra nuk kishin qenë të vërteta. Mjerimi i popullsisë shqiptare në Kosovë gjatë asaj kohe e tregon të vërtetën.