Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Aksioni i mbledhjes së armëve >> Maxhide Shaqiri

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Maxhide Shaqiri

Aksioni i mbledhjes së armëve

 

Aksioni i armëve ka qenë shumë i vrazhdë, sepse regjimi serb ka kërkuar armë, pa pasur armë. Represioni ishte më i madh në fshatra se sa në qytete