Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Flamuri >> Mark Avdyl Ndrejaj

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Mark Avdyl Ndrejaj

Shpërndarja e flamunjeve

 

Burgosjet në Burgun e Nishit dhe Golio Otokut;shpërndarja së bashku me shokë erreth 1800 flamujve shqiptar nëpër Kosovë, që në vitin 1952.