Historia e Kosovës
  Temat >> Politika angazhimi politik >>Temë tjetër >> Mark Avdyl Ndrejaj

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Mark Avdyl Ndrejaj

Ilegaliteti

 

Shërbimi gjatë viteve 1941-1944 në ushtrinë gjermane, shpallja e familjes së tij si familje reaksionare dhe jeta në ilegalitet gjatë periudhës së Rankoviçit.