Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Aksioni i mbledhjes së armëve >> Mark Avdyl Ndrejaj

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Mark Avdyl Ndrejaj

Aksioni i armëve i Rankoviqit

 

Koha e qëndrimit në malet dhe bjeshkët e Shqipërisë gjatë kohës e Rankoviqit; gjendja familjare nën kontrollin e këshillave të fshatit, konfiskimi i pasurisë, puna e detyruar e aksioneve etj.