Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Flamuri >> Faik Krasniqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Faik Krasniqi

Flamuri

 

Nuk dihej se si dukej flamuri. Për herë të parë flamurin-së bashku me plisin e ballistëve-e shohim në temelet e një shtëpie të rrënuar.