Historia e Kosovës
  Temat >> Politika angazhimi politik >>Temë tjetër >> Faik Krasniqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Faik Krasniqi

Lëvizja e Adem Demaçit

 

Revista "JETA E RE" mund të merrej nga bibliotekisti dhe aty përshkruhej romani i Adem Demaçit "Gjarpërinjtë e gjakut." Ky libër ishtë i kërkuar shumë.