Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Demostratat 1968 >> Esad Shala

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Esad Shala

Demostratat 1968

 

Arsimtar në shkollën fillore "Zekeria Rexha" gjatë demonstratave të vitit 1968; dyshimet në organizatorët e këtyre demonstaratve.