Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Jeta politike e vështirë >> Edi Shukriu

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Politika / Edi Shukriu

Liria e shprehjes 

 

Kanë mësuar në gjuhën shqipe por, p.sh. në letërsi, kanë mësuar kryesisht për shkrimtarë sllavë. Biblioteka kishte pak libra në gjuhën shqipe edhe i kujtohet se ishte  gëzuar shumë kur u botua ‘Lugjet e verdha,’ dhe disa libra të tjerë.