Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Temë tjetër

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Temë tjetër

Revista "JETA E RE" mund të merrej nga bibliotekisti dhe aty përshkruhej romani i Adem Demaçit "Gjarpërinjtë e gjakut." Ky libër ishtë i kërkuar shumë...video

Përkujtimi i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit ndikonte në ngritjen e vetëdijes kombëtarë...video

Përqendrohet më shumë tek ndalesa e shfrytëzimit të literaturës shqiptare...video

Nuk ka pasë ndryshime të medha. Pas vitit '74 është ndier një lloj relaksimi. Vonë kuptoi se nena e saj konsiderohej armiku numër një në ish Jugosllavi. Dokumentin...video