Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Rënia e Rankoviçit

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Rënia e Rankoviçit

Rënia e Rankoviqit pritet me gëzim të madh nga shqiptarët; vetëbesimi fillon të rritet, fillon të këndohet pak më lirë...video

Gëzimi për rënien e Rankoviqit ishte shumë i madh, sepse diçka ndryshoi për të mirë, filloi një frymëmarrje më e lirë. S'kishte më aksione përmbledhjen e armëve. ...video

Aksioni i mbledhjes së armëve nëkohën e rankoviçit; detyrimi për të blerë armë dhe për ti dorëzuar mëvonë. ...video

Pas tij erdh një frymë e re, shumë më e lirë. Thekson që në Kosovë njerëzit gëzoheshin shumë me pak....video