Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Kushtetuta 1974

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Kushtetuta 1974

Ishte një hap i mirë por njerëzit nuk mendonun se ishtë kryer e gjithë puna për çështjen kombëtare...video

Përpilimi i Kushtetutes së vitit 1974 nga disa nga intelektualët e Gjakovës; të drejta më të avancuara për shqiptarët me këtë kushtetutë. ...video

Aksioni i mbledhjes së armëve nëkohën e rankoviçit; detyrimi për të blerë armë dhe për ti dorëzuar mëvonë. ...video

Fazat paraprake deri te arritja e Kushtetutës së vitit 1974...video