Historia e Kosovës
  Temat >> Politika dhe angazhimi politik >> Aktiviteti politik

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Aktiviteti politik

Për shqiptarët e Kosovës kishte liri qytetare (liri të lëvizjes), por jo edhe liri kombëtare...video

E pranuar në partinë komuniste, por jnuk ka qenë pjesë aktive e saj...video

Ka qenë e detyruar të shkruajë "pranohem në partinë komuniste" në kohën kur mendonte të kalonte në UP. Fillimisht ka punuar në muzeun e Kosovës, ndërsa në...video