Historia e Kosovës
  Temat >> Një ditë e zakonshme >> Momenti më i vështirë >> Sadedin Tyrbedari

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Një ditë e zakonshme / Sadedin Tyrbedari

Momenti më i vështir

 

Mësimet gjatë kryerjes së kualifikimit për mjeshtër të radios dhe TV-së.