Historia e Kosovës
  Temat >> Një ditë e zakonshme >> Momenti më i vështirë >> Ramadan Maliqi

 

Projekt i

 

Qendra Multimedia

Rr.Xhelal Mitrovica p.n.

Teatri Dodona

10000 Prishtina, Kosovo

Tel: +381 (0) 38 722 464

Fax: +381 38 222 793

info@qendra.org

www.qendra.org

Një ditë e zakonshme / Ramadan Maliqi

Momenti më i vështir

 

Momenti më i vështirë ishte burgosja e shokëve pas demonstratave të '68-ës dhe vrasja e Zija Shemsiut.